Despre noi

Date companie

RECOP RECYCLING S.R.L.

Cod unic de inregistrare: 31066129
Numar de ordine in registrul comertului: J29/22/2013
Puncte de lucru:
Ploiesti, str Valeni, Nr 145
Pleasa, str Fabricilor, nr 15, Jud Prahova
Pleasa, str Fabricilor nr. 9,  Jud Prahova
Certificate ISO: SR EN ISO 14001, SR EN ISO 9001, OHSAS 18001

Suntem o societate de colectare deseuri, cu o vasta experienta in domeniu, in colectarea tuturor tipurilor de deseuri periculoase si nepericuloase. Echipa noastra este formata din personal calificat, oameni tineri, motivati si cu experienta in domeniu.

Societatea noastra este autorizata pentru preluarea unei game largi de deseuri periculoase si nepericuloase in vederea reciclarii sau eliminarii acestora, avand autorizatii de mediu pentru fiecare punct de lucru, eliberate de catre APM PRAHOVA.

RECOP RECYCLING detine si certificari ISO pentru Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, Management al Mediului ISO 14001, precum si Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001:2008.

Avand o foarte buna colaborare si stransa legatura cu Agentia de Mediu, suntem informati asupra tuturor tipurilor de deseuri, precum si a legislatiei de mediu, astfel ca putem indeplini toate cerintele in materie ale clientilor nostri.

In privinta transportului si logisticii, parcul nostru auto este format din autoutilitare de 3.5T, autoutilitare de 3.5T dotate cu lift, autoutilitare echipate cu sistem Abroll Kipper de 3.5T si containere mobile, precum si camioane dotate cu sistem Abroll Kipper si graifer.

Punem la dispozitia clientilor nostrii recipiente si containere pentru depozitarea deseurilor de ambalaje.

Locatiile noastre dispun de platforme betonate, rezervoare pentru depozitare  combustibili, cantare omologate de 3T si 80T, prese de balotat precum si moara de macinat deseuri.

Oferim servicii complete de reciclare.

Reciclare inteligenta

Hartie si Carton 76%
PET si ABS 70%
PP si PS 35%
PA, HDPE si LDPE 55%